Tappa bort din stress

Och få mer kreativitet, fokus och problemlösningsförmåga!

GRATIS MINIKURS!

Tappa bort din stress - snabbt!

Stress har en förmåga att stänga av dina fantastiska förmågor som kreativitet, fokus, koncentrationsförmåga och problemlösningsförmåga...

Det är därför vi blir som handlingsförlamade eller springer runt som "yra höns" när vi blir stressade...

Inte så effektivt när vi står inför knepiga situationer i vårt företagande med andra ord.

I den här minikursen får du lära dig ett enkelt och effektivt verktyg som SNABBT lindrar din stress -
så att du återigen kan få tillbaka dessa användbara och fantastiska förmågor!

ALLDELES GRATIS!

Så att du kan fokusera på att lösa situationen som du står inför och bli ännu mer framgångsrik i din business!

VAD FÅR DU?

Lära dig ett enkelt verktyg som SNABBT och EFFEKTIVT lindrar din stress!

Förinspelat material - gå kursen när det passar dig!

Du behöver inga förkunskaper - allt lär du dig i kursen!

Tillgång till kursen i 2 år!

ALLDELES GRATIS! (Värde 490 kr)

Hallå! Sofia Bergk här!

Det är jag som är ansiktet bakom The Tapping Heart. Jag har flera utbildningar inom metoden EFT Tapping, Diplomerad Livsstils-coach, Diplomerad Kostrådgivare, Diplomerad Mindfulness instruktör och även utbildad lärare inom den prestationslösa konstformen Vedic Art. I grunden är jag utbildad civilekonom.

 Den 7 maj 2018 brakade jag in i den där berömda väggen. Något som jag verkligen fick erfara, i och med min utmattning, var att stress  inte bara påverkade mig mentalt, utan att det även påverkade mitt fysiska välmående och mina relationer.  

Enligt forskning så kan långvarig stress leda till depression, det ökar också risken för att bli sjuk och gör det svårare att återhämta sig efter sjukdom.

Jag vill vara med och påverka den här statistiken!

Jag vet att det jag gör verkligen gör skillnad! Med effektiva och kraftfulla metoder, så kan jag göra stor skillnad för din stress! Vilket kommer att göra dig mer handlingskraftig, så att du verkligen kan börja skapa den framgång som du strävar efter i ditt företag! 

"Efter min vändpunkt i livet, känner jag att tapping är det jag behöver för att ta mig vidare till "next level" så att säga. Tack!”

Susanne Hjelm

"Sofia är fantastisk! Hon har fått mig att inse såå mycket som jag knappt tänkt över själv. Utan henne och hennes metoder hade jag aldrig kommit dit jag är idag. Så tack så innerligt mycket för allt!”

Annie

"Sofia är en stjärna och grym på sitt jobb!"

Jenny

"Har provat på tapping för andra gången idag med denna otroliga människa!  Alla blockeringar släppte, och alla känslor kom ut. Så välbehövligt.

Sofia är så varm, trygg och lätt att öppna sig för. Och tapping är magiskt på nått sätt!” 

Johanna Widén

"Sofia är en fantastisk, intuitiv och så kärleksfull terapeut. Tacksam bortom ord!” 

Frida

"Sofia gör det svåra enkelt!”

Therese

"Det känns ljust nu efter kursen och jag fick väldigt mycket energi av den!”

Malin

”Tack, från djupet av mitt hjärta för i dag!

Att få stöd och coachning av Sofia är underbart.. Hon ser mig. Hon speglar mig. Hon lyfter mig och kan se vart grundorsaken ligger. Jag känner mig alltid påfylld och glad själsligt efter ett samtal med Sofia!"

Jenny Silverberg

”Tapping - jag visste inte vad som skulle komma, hur det skulle kännas eller riktigt vad det var. Sofia ledde mig tryggt och lugnt genom sessionen med tydliga instruktioner och vägledning. Jag blev av med många tunga känslor som jag inte ens visste att jag bar på. Efter sessionen kände jag mig lätt, lycklig och lugn. Tapping med Sofia är enkelt, lätt och rekommenderas varmt av mig.”

Anna Melin

”Underbart med tapping! Första gången idag och känslan i kroppen är fantastisk efter dagens session. Tankarna gick till blått vatten som blänker. Riktigt härligt att få den känslan i kroppen när man sitter i rullstol och kan känna sig låst. Nu startar jag dagen med en känsla av att jag accepterar och älskar mig och jag kan klara det här."

Anna Frisén

”Stort tack för en fin och genuin vägledning genom Tapping. Du plockade upp pusselbitar som gjorde att jag kunde lägga mitt pussel och jag fick en riktig Aha upplevelse vilket har hjälpt mig otroligt mycket genom en svår utmaning jag har framför mig. Tapping är ett lätt men väldigt kraftfullt verktyg som man kan använda sig utav var som helst :)

 Så stort TACK ❤️”

Linda Erlandsson

"Sofia som coach är ödmjuk, lyssnar och har ett väldigt fint sätt att bemöta mig som klient, när vi pratar om saker som kan kännas jobbigt. Jag känner mig väldigt trygg och väl omhändertagen av Sofia.

Tappningen vi gör tillsammans får mig att bli lugn och harmonisk. Jag får bättre insikt och hittar nya vägar genom tappningen. På slutet av en session är det som en helt ny energi och livsglädje infinner sig."

Ann-Mari Persson

Sofia Bergk