Från stress till YES! - Självstudier 1

´"Tappa" bort din stress med enkel och effektiv metod!

Har du en dröm?Härligt!    

Har du varit med om något i ditt liv som påverkat dig negativt på något sätt?  

Förmodligen...    

Har du rädslor som begränsar dig?  

Förmodligen...

”Inför tappning-sessionen så hade jag brutit fotleden och satt i rullstol och var frustrerad på det mesta. Under tappning-sessionen rann frustrationen av och jag började se glimmande blått vatten och glädje igen. Jag minns att jag kände hur allt blev lättare. Veckorna efter denna tappning-sessionen så blev allt lättare. Jag började gå igen. Jag bytte jobb. Jag fann mig och blev en gladare människa.

När jag sen fick reda på att kursen "Från stress till YES!" fanns, så anmälde jag mig. Kursen är välbyggd och ger bra information och områden som du kan arbeta med dig själv. Tappning är en del av mitt liv numera och jag är så tacksam för allt positivt som hänt. Jag kan varmt rekommendera denna kurs. Den är väl värd investering. Det är en kurs som berör det som du behöver för att acceptera dig själv och förlåta dig själv och älska dig själv. Du är bra och du kan! ”

Anna Frisén

Dina rädslor begränsar dig mer än du tror...

Om du någon gång varit med om något som påverkat dig negativt och som skrämt dig på något sätt, så arkiveras det här minnet i din minnesbank i din hjärna. Och varje gång du senare i livet stöter på en liknande situation, så kommer din hjärna att plocka fram det här minnet och göra allt den kan för att hindra dig ifrån att utsätta dig för den här situationen igen.  

Så om du till exempel varit med om att klasskompisarna skrattat åt dig i skolan för att du råkat säga något fel under ett föredrag, och du tagit väldigt illa vid dig av händelsen, så kommer du att som vuxen känna ett enormt motstånd emot att behöva utsättas för en liknande situation igen.

Men det här går att programmera om!

Programmera om dina minnen och förändra ditt liv!I kursen "Från stress till YES!" kommer du att få lära dig det effektiva verktyget "tapping" som kan hjälpa dig att på ett effektivt sätt att programmera om dina gamla negativa minnen och begränsande övertygelser - så att du inte längre behöver stoppas ifrån att ta de där stegen emot dina drömmar!

”Från stress till YES behandlar alla de viktigaste delarna i hur man med tapping som verktyg kan få en bättre relation till sig själv. På ett pedagogiskt sätt beskriver Sofia steg-för-steg hur man kan stressa mindre och börja älska sig själv mer. Sofias glädje, engagemang och generositet är smittsam, vilket gör henne till en utmärkt kursledare!”

Josefine

”Kursen är utformad på ett otroligt pedagogiskt sätt som verkligen skapar en förståelse för tapping. Samtidigt får man ta del av den passion som Sofia har & det speglar av sig otroligt mycket i modulernas upplägg 💌❤️ ”

Linn

Hallå! Sofia här!

Jag är utbildad till livsstilscoach, kostrådgivare, mindfulness- instruktör, EFT terapeut och lärare inom konstformen Vedic Art.

 I dag är jag en sån där person som alla säger att det lyser om! Jag går runt med ett fånigt leende på läpparna, hälsar på alla jag möter och blir alldeles tårögt, lycklig av små saker som att himlen blir rosa om kvällen eller åt stunder som när jag får mysa med mina älskade barn i famnen!  

Det här var absolut inte jag för bara några år sedan... I maj 2018 brakade jag med dunder och brak in i den där berömda väggen. Jag var totalt slutkörd som artist, såg ingen som helst mening med att leva längre, ville bara inte mer...  

Men, jag kände fortfarande ett ansvar för mina underbara barn och jag insåg att jag måste hitta ett sätt att må bra igen - både för deras skull, men också för min egen!  

Så jag gav mig ut på en upptäcktsfärd för att hitta receptet på att verkligen må bra igen - men jag var inte beredd på att jag skulle hitta mirakelkuren som hjälpte mig att må bättre än vad jag någonsin gjort! Nu vill jag dela med mig av mina lärdomar för jag vet att det är många därute som behöver dem!  

Varma kramar

Sofia

Det här ingår i kursen:

♥ 6 moduler med kursmaterial bestående av videor, ljudfiler och pdf:er.  

♥ Steg-för-steg hur du tappar! Allt du behöver veta om hur du tappar på egen hand! Lär dig att tappa bort din stress!

♥ Lär dig att tappa bort din stress!

♥ Gör "slut" med smärtsamma minnen som kan begränsa dig i ditt nuvarande liv och som hindrar dig ifrån att ta dig emot dina mål och drömmar!

♥ Tappa bort din prokrastinering!

♥ Tappa dig till klarhet - vad är det du vill i ditt liv egentligen?

♥ Lär dig att säga "Nej!" och sätta sunda gränser för dig själv!

♥ Lär dig att älska dig själv - precis som du är!

♥ Allt kursmaterial är nedladdningsbart (videor, ljudfiler och pdf:er)!  

♥ Tillgång till kurssidan i 24 månader!  

♥ Tillgång till låst Facebook-grupp för support och vägledning under 2022!

♥ Livesändningar 1 gång i månaden där vi tappar tillsammans på stress och oro som kommer upp under kursens gång!

”Tapping - jag visste inte vad som skulle komma, hur det skulle kännas eller riktigt vad det var. Sofia ledde mig tryggt och lugnt genom sessionen med tydliga instruktioner och vägledning. Jag blev av med många tunga känslor som jag inte ens visste att jag bar på. Efter sessionen kände jag mig lätt, lycklig och lugn. Tapping med Sofia är enkelt, lätt och rekommenderas varmt av mig.”  

Anna Melin

Känner du dig instängd i ett liv som inte känns "levbart"...?

Jag brukade också känna så...

 I flera år gick jag och hoppades på att något magiskt skulle hända så att jag bara kunde bli fri från den där ständiga stressen och ångesten... Men ju längre tid som gick, desto mer slocknade hoppet om att jag någonsin skulle kunna ta mig ur det där hysteriska ekorrhjulet...  

För mig resulterade det tillslut i en djup utmattningsdepression som var både kostsam för min ekonomi och för min självkänsla. Vilket i sin tur ledde till en kostsam resa för att hitta verktyg och metoder som verkligen fungerar för att bli av med stressen - och i längden få tillbaka orken, energin och glädjen igen!  

Jag har provat det mesta, men jag har aldrig tidigare stött på en så effektiv metod som tapping! Och jag är inte ensam - tapping eller Emotional Freedom Techniques är en av världens snabbast växande självhjälpsmetoder!  

Om du bestämt dig för att återta kontrollen och inte låta din stress styra och ställa i ditt liv längre så har jag lösningen här!

I kursen "Från stress till YES!" får du hjälp att lära dig en snabb och effektiv metod som hjälper dig att tackla allt som händer i ditt liv på ett lugnare och tryggare sätt! 

Hur vill du minnas den här tiden om 10 år?

Som året då Du tog kommandot över Din stress och fick tillbaka orken, energin och livsglädjen igen?

- Eller året då Du lät stressen styra och ställa i Ditt liv ytterligare ett år...?

♥ 14 dagars ångerrätt!  

Sofia Bergk

”Stort tack för en fin och genuin vägledning genom Tapping. Du plockade upp pusselbitar som gjorde att jag kunde lägga mitt pussel och jag fick en riktig Aha upplevelse vilket har hjälpt mig otroligt mycket genom en svår utmaning  jag har framför mig. Tapping är ett lätt men väldigt kraftfullt verktyg som man kan använda sig utav var som helst :) Så stort TACK ❤️”

 Linda Erlandsson

Gå från stress till yes! Du också!

 • Avbetalning 6 månader
 • 6 payments of

  545 SEK

  per month

  Dela upp betalningen på 6 månader.

  Buy Now
 • Avbetalning 3 månader
 • 3 payments of

  1090 SEK

  per month

  Dela upp betalningen på 3 månader.

  Köp nu!
 • Engångsbetalning
 •  

  3250 SEK

   

  Betala hela beloppet på en gång.

  Köp nu!