Från otillräcklig till tillräcklig!

- Inse hur fantastisk du verkligen är!

Kan du känna dig otillräcklig?

- Som att du aldrig räcker till...

Otillräcklig som person?
Otillräcklig som mamma?
Otillräcklig som partner?
Otillräcklig som arbetstagare och/eller företagare?
Brukar du tvivla på dig själv?
Brukar du tvivla på vilket beslut du ska ta för att ta dig framåt i ditt liv?
Brukar du tvivla på dina egenskaper och/eller förmågor?

Vad tror du skulle förändras i ditt liv om du lyckades bryta ner den här lömska "osanningen" om att du inte är tillräcklig precis som du är?

”Underbart med tapping! Första gången idag och känslan i kroppen är fantastisk efter dagens session. Tankarna gick till blått vatten som blänker. Riktigt härligt att få den känslan i kroppen när man sitter i rullstol och kan känna sig låst. Nu startar jag dagen med en känsla av att jag accepterar och älskar mig och jag kan klara det här.  

Tack för allt idag!”

Anna Frisén

Har du en dröm som du skulle vilja förverkliga?

Stoppar du dig själv?

När vi lyckas bryta ner den här begränsande övertygelsen - om att vi inte skulle vara tillräckliga precis som vi är - så öppnas en helt ny värld inför oss!

Då kan vi våga vara sanna emot oss själva och verkligen förstå vårt värde!

Och då kan vi på riktigt börja... Förverkliga våra drömmar!

Med hjälp av den här tappingmeditationen, så kommer du att kunna bryta ner den här begränsande övertygelsen - så att du kan inse ditt sanna värde och din fantastiska potential!

Genom att göra den här meditationen under 8 dagar (eller så länge du själv önskar), så kommer du att märka att det kommer att börja hända saker i ditt liv!

Du kommer att märka att du börjar se på dig själv och på din omgivning på ett annat sätt.

Du kommer också att märka att rädslor som tidigare hindrat dig ifrån att ta dig framåt mot dina mål och drömmar inte längre känns lika läskiga!  

Och då kan du på riktigt börja FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR!

Vad ingår när du köper den här meditationen?

Behöver jag några förkunskaper?

❤️ Du får tappingmediation "Jag är tillräcklig" som är ca 30 minuter lång.

❤️ Meditationen är förinspelad, så att du kan lyssna på den när du vill - när det passar dig!

❤️ Meditationen är nedladdningsbar!

❤️ Dessutom ingår ett arbetshäfte  med utförlig information om hela tappingprocession, så att du enkelt kan följa med i meditationen!

❤️ Du lär dig dessutom tappingprocessen, så att du kan använda den på dig själv när du än behöver - för att snabbt lindra obehagliga känslor som stress och oro exempelvis!

❤️ Du behöver inga förkunskaper.

❤️ Du har tillgång till kurssidan i 2 år

Tapping kan bryta ner och programmera om dina inre osanningar!

Tapping är en enkel och effektiv självhjälpsmetod som kan hjälpa dig att bryta ner dina begränsande övertygelser!

Tapping är en metod som upptäcktes i slutet av 1970-talet som hämtat inspiration från läror som akupunktur och akupressur.

Metoden är enkel och skonsam och har visat sig vara enormt effektiv för att lindra stress och andra obehagliga känslor på ett snabbt och effektivt sätt. Men den här lite annorlunda metoden har även flera andra häftiga egenskaper - den kan dessutom hjälpa oss att bryta ner och programmera om riktigt djupt rotade "osanningar" som vi tagit till oss under våra liv!

I dag är det omkring 1 miljon människor i världen som använder sig av den här fantastiska metoden och där ibland kändisar som Madonna, Jack Canfield (The Secret) och Madonna. 

”Tapping - jag visste inte vad som skulle komma, hur det skulle kännas eller riktigt vad det var. Sofia ledde mig tryggt och lugnt genom sessionen med tydliga instruktioner och vägledning. Jag blev av med många tunga känslor som jag inte ens visste att jag bar på. Efter sessionen kände jag mig lätt, lycklig och lugn.

Tapping med Sofia är enkelt, lätt och rekommenderas varmt av mig.”

Anna Melin

Gör "slut" med idén om att du inte skulle vara tillräcklig precis som du är!

Kursens läroplan

Hallå!

Sofia här!

Jag är utbildad till livsstilscoach, kostrådgivare, mindfulness- instruktör, EFT terapeut och lärare inom konstformen Vedic Art.

I dag är jag en sån där person som alla säger att det lyser om! Jag går runt med ett fånigt leende på läpparna, hälsar på alla jag möter och blir alldeles tårögt, lycklig av små saker som att himlen blir rosa om kvällen eller åt stunder som när jag får mysa med mina älskade barn i famnen!

Det här var absolut inte jag för bara några år sedan... I maj 2018 brakade jag med dunder och brak in i den där berömda väggen. Jag var totalt slutkörd som artist, såg ingen som helst mening med att leva längre, ville bara inte mer...

Men, jag kände fortfarande ett ansvar för mina underbara barn och jag insåg att jag måste hitta ett sätt att må bra igen - både för deras skull, men också för min egen!

Så jag gav mig ut på en upptäcktsfärd för att hitta receptet på att verkligen må bra igen - men jag var inte beredd på att jag skulle hitta mirakelkuren som hjälpte mig att må bättre än vad jag någonsin gjort!

Nu vill jag dela med mig av mina lärdomar för jag vet att det är många därute som behöver dem!

Varma kramar

Sofia

Foto: Emelie Bernborg

Bryt ner din begränsande lögn om att du inte är tillräcklig precis som du är!
 
Så att du verkligen kan inse ditt värde och din fantastiska potential!

”Stort tack för en fin och genuin vägledning genom Tapping. Du plockade upp pusselbitar som gjorde att jag kunde lägga mitt pussel och jag fick en riktig Aha upplevelse vilket har hjälpt mig otroligt mycket genom en svår utmaning jag har framför mig. Tapping är ett lätt men väldigt kraftfullt verktyg som man kan använda sig utav var som helst :)

Så stort TACK ❤️”

Linda Erlandsson

Sofia Bergk

Course Pricing

  • Engångsbetalning
  • 150 SEK

    Betala hela beloppet på en gång.

    Köp nu!